Trnava má náhradu za Abenu, ale odchádza Janečka

Trnava má náhradu za Abenu, ale odchádza Janečka

Spartak získal rumunského stopéra Bogdana Mitreu.

Novou posilou Spartaka Trnava je Bogdan Mitrea. Tridsaťjedenročný rumunský stopér naposledy nosil dres cyperského klubu Doxa Katokopias. "Som veľmi šťastný, že môžem byť v Spartaku Trnava. Viem, že prichádzam do dôležitého klubu na Slovensku. Dúfam, že sa podarí vytvoriť konkurencie schopné mužstvo, s ktorým zabojujeme o najvyššie priečky. Za mojím príchodom je serióznosť tohto mužstva, veľké meno a fanúšikovia. Zatiaľ sa mi páči všetko, čo som videl," povedal krátko po podpise zmluvy Mitrea, ktorý sa s úradujúcim víťazom Slovnaft Cupu dohodol na ročnej spolupráci.

"Hľadali sme vhodný typ na pozíciu v strede obrany. Ide o ľavonohého stopéra, ktorý má veľa skúseností," doplnil generálny manažér Spartaka Marián Černý. Mitrea môže zasiahnuť už do utorkového prípravného duelu v Červeníku, kde Spartak od 17.00 h privíta KFC Komárno.

Naopak, "andelov" podľa informácie portálu trnavskyhlas.sk opúšťa kapitán Marek Janečka. Tridsaťšesťročný defenzívny univerzál pomohol v minulej sezóne k zisku Slovenského pohára. "Na vlastnú žiadosť sa vracia do Karvinej," povedal Černý