Veľkonočný televízny program aj so súbojom Slovana proti Ružomberku

Veľkonočný televízny program aj so súbojom Slovana proti Ružomberku

Poznáme program priamych televíznych prenosov z 5. a 6. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy, Žilina so Sereďou napokon o 17.00 h.

Televízne spoločnosti vysielajúce priame prenosy z Fortuna ligy si z programu 5. a 6. kola nadstavbovej časti vybrali štyri zápasy skupiny o titul. Počas veľkonočného víkendu budú môcť fanúšikovia sledovať na Dvojke stretnutie MŠK Žilina – ŠKF Sereď, ktoré sa bude hrať v sobotu 20. apríla. Na žiadosť RTVS a po súhlase oboch klubov sa zápas začne o 17.00 h, teda o štvrťhodinu skôr v porovnaní s pôvodným harmonogramom. O deň neskôr, v nedeľu 21. apríla o 15.00 h, prinesie Orange Sport na televízne obrazovky duel Slovana Bratislava s MFK Ružomberok.

Slovanisti sa pred prenosovými kamerami predstavia aj o týždeň neskôr, v sobotu 27. apríla o 15.30 h odvysiela RTVS ich prestížny súboj s DAC na štadióne v Dunajskej Strede. Orange Sport si z programu 6. kola vybral zápas MFK Ružomberok – ŠKF Sereď s tradičným nedeľňajším hracím časom (28. apríla o 15.00 h).

Všetky stretnutia nadstavbovej časti Fortuna ligy v skupine o titul aj o udržanie sa vysiela naživo aj internetová televízia huste.tv.