Grendel aj na jar andelom

Grendel aj na jar andelom

Erik Grendel sa rozhodol zostať v Trnave.

Erik Grendel bude na jar pokračovať v majstrovskej Trnave. Tridsaťročný stredopoliar si spoľahlivými výkonmi v jesennej časti vyslúžil pozornosť zahraničných klubov a po odchode majiteľ Vladimíra Poóra sa špekulovalo o jeho prestupe. Spartak však jeho zotrvanie potvrdil na sociálnej sieti.

Bývalý hráč Dubnice, Slovana a Górniku Zabrze už na začiatku zimnej prípravy avizoval, že možnosť zotrvania u "bílych andelov" je reálna: "Manažéri riešia ponuky, ak bude záujem a dohodneme sa, tak odídem. Ak nie, budem rád hrať za Spartak aj na jar. Nič nie je na papieri, takže zákulisné reči neriešim, už ich počas mojej kariéry bolo dosť. Klub má potenciál ďalej fungovať a sezóna ešte môže byť úspešná."

V pondelok už Grendel oznámil definitívu: "Boli možnosti, že na jar budem v kariére pokračovať v zahraničí. Bola ale aj alternatíva, že zostanem v Trnave. Poviem úprimne, chcel som sa osobne rozprávať aj s akcionárom klubu pánom Poórom. Dostal som od neho garanciu, že klub bude riadne fungovať. A keďže máme korektné vzťahy, po porade s rodinou som sa rozhodol, že budem pokračovať v Spartaku. Som pripravený mu na jar pomôcť bojovať o ciele, ktoré budú pred nami."