Zažiari v Michalovciach ako v Prešove?

Zažiari v Michalovciach ako v Prešove?

Roland Černák sa pokúsi opäť naštartovať svoju kariéru v drese Zemplína.

Zemplín Michalovce získal z Dunajskej Stredy na hosťovanie do konca sezóny krídelníka Rolanda Černáka. Ofenzívny hráč nemá za sebou vydarené obdobie kariéry, pretože už deväť mesiacov nezasiahol do zápasového diania po tom, ako si v apríli minulého roka v dueli rezervy DAC v Galante privodil zranenie slabín.

Dvadsaťjedenročný Černák absolvoval v novembri operáciu roztrhnutej šľachy. V roku 2018 naskočil iba do štyroch fortunaligových zápasov, všetky štarty si pripísal ešte v predchádzajúcej sezóne. "Som rád, že sa mi teraz naskytla možnosť prísť do tohto klubu. Čo sa týka mojich ambícií, chcem mužstvu pomôcť k postupu do prvej šestky. Verím, že v máji budeme hodnotiť sezónu ako úspešnú. Prichádzam do dobrej partie, viacerých chlapcov poznám, či už Kolesárovcov, ktorí tiež pochádzajú z Trebišova, alebo Regáliho, Griča a ďalších. Dúfam, že im pomôžem gólmi a ľuďom budeme futbalom robiť radosť," citoval hráča denník Korzár.

Roland Černák má na konte 61 stretnutí vo Fortuna lige. Dal v nich dvanásť gólov, z toho až sedem počas hosťovania v Prešove v jesennej časti sezóny 2017/18.