V Spartaku končí aj prezident

V Spartaku končí aj prezident

Dušan Keketi považuje po zisku titulu svoju misiu v trnavskom klube za naplnenú a zo zdravotných dôvodov odstúpi z funkcie.

Úradujúci slovenský šampión Spartak Trnava bude mať aj nového prezidenta. Z najvyššieho postu sa rozhodol odstúpiť Dušan Keketi starší. Podľa vlastných slov bol rozhodnutý už dlhší čas, jeho koniec v klube nesúvisí s odchodom majiteľa Vladimíra Poóra z trnavského futbalu. Bývalý brankár Trnavy a československej reprezentácie je po Poórovi, generálnom manažérovi Pavlovi Hoftychovi a trénerovi Radoslavovi Látalovi štvrtým popredným predstaviteľom Spartaka, ktorý po novom roku nebude pokračovať v červeno-čiernych farbách. "Interne sa v klube vie už dlhší čas, že aj ja k 31. decembru 2018 končím vo svojej funkcii. Je potrebné povedať, že som chcel vo svojej funkcii skončiť už po minulej sezóne, po zisku majstrovského titulu. Keď som totiž prichádzal do klubu ako funkcionár, mal som len jedno tajné želanie, a to získať s klubom majstrovský titul. Získali sme ho a ja som tým považoval svoju misiu za naplnenú," citoval trnavskyhlas.sk Dušana Keketiho st.

"Získal som pre Spartak tri federálne tituly ako hráč a jeden ako funkcionár a tento primát mi už nikto nikdy nezoberie. Som o tom presvedčený a som na to nesmierne hrdý. Chcel by som preto aj týmto poďakovať majiteľovi klubu pánovi Poórovi, že mi dal možnosť a dôveru pracovať v klube a aj splniť si tak svoj sen. V priebehu jesene mi zistili určité zdravotné problémy a to ma prinútilo rozmýšľať inak. Zdravie je aj pre mňa prednejšie ako všetko ostatné. Oznámil som majiteľovi klubu a spolupracovníkom, že po jesennej časti ligy ukončím svoje pôsobenie v klube zo zdravotných dôvodov," dodal prezident Spartaka.